2010. január 9., szombat

IV. Menyegző Esküvői Kiállítás

Ezen a hétvégén immár negyedik alkalommal rendezték meg a méltán népszerű Szegedi Menyegző Esküvő Kiállítást. Volt itt minden, ami szem-szájnak, azaz ebben az esetben menyasszonynak és vőlegénynek kedves: a pazar ruháktól kezdve, a különböző stílusban megterített asztalokon keresztül a komplett esküvő-szervezésig. 
 
A házasulandók, a szülők, a rokonok és a barátok egy helyen, kivételesen nagy választékban találhatták meg mindazokat a szolgáltatásokat, termékeket és kellékeket, amelyek az eljegyzések, esküvők és a lakodalmak megrendezéséhez szükségesek. A kiállítás évről évre bővülve újabb célcsoportokat szólít meg, így az új szolgáltatások még látványosabbá és felejthetetlenebbé varázsolják az esküvőket, rendezvényeket.

Fontos kellékek

A kiállítók közt a ruhaszalonokon, éttermeken, fotó-videóstúdiókon, szépségszalonokon, ékszereken, virágkötőkön, nászajándékokon, nászutat kínáló cégeken, a meghívókat készítőkön, a szervező irodákon kívül még extrém kívánságok teljesítésével foglalkozó cégekkel is találkozhattak a kilátogató leendő ifjú párok. A különleges kívánságokat felvonultató bármixerek, limuzinkölcsönzők, hintótulajdonosok kínálták szolgáltatásaikat, hogy ezekkel is kiegészíthető legyen az ünnepi alkalom.
Sokan párjukkal jöttek el, némelyek a „mamával” látogatták végig a standokat, hogy prospektusokkal, címekkel, ötletekkel megrakodva tervezgessék az eseményt. Volt olyan pár is, aki jó előre gondolkodott, hiszen esküvőjüket jövőre tűzték ki, így biztosan elég lesz nekik a hátralévő idő a válogatásra. Hiába, nem elég korán kezdeni ezt sem, főleg ha szerencsésen túljutnak kapcsolatuk ezen mérföldkövén is. A bátrabb hölgyek egyenesen elő-menyasszonynak öltöztek, s csillogó szemmel szemlélték magukat a tükrökben, már-már az oltár előtt látva a ruhakölteményekben pompázó képmásukat.

IV. Menyegző Esküvői Kiállítás
menyasszonyi ruhák
in Szeged

 

Februárban az IH-ban

Akik esetleg lecsúsztak volna a kiállításról, vagy esetleg még csak most jutottak el a leánykérésig, azoknak sem kell sokáig várniuk, hiszen 2010. február 6-7-én az Ifjúsági Ház Rendezvényközpontban kerül majd megrendezésre az V. Menyegző Esküvői Kiállítás hasonló pazar kínálattal. Két napon keresztül, két szinten több mint 1000 m2-en várják majd a kedves látogatókat. A földszinten az elegáns menyasszonyi ruhaszalonok kínálatát tekinthetik meg az ifjú párok, míg az emeleten kapnak helyet az esküvői- és rendezvényszolgáltató cégek: rendezvényhelyszínek, anyakönyvvezetők, dekoratőrök, virágosok, nyomdák, fotósok, utazási irodák, cukrászdák.